familievileyn.be   |   
   
Zoeken op familievileyn.be:

 
         
Laatste nieuws   Picture of the month  
Nathan heeft een nieuwe weblog! Klik hier!Steun Matthias, Marinka en het weeshuisje in Sri Lanka met paaseitjes! Klik hier voor meer info.Nieuwe picture of the month!Er staan opnieuw spelletjes online! Veel plezier!De familie Vileyn wenst iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!Samuel zijn profielpagina staat nu ook online!!Nathan staat op de website van swell.be!
 
Quick Links
  Nathan's profielpagina

  Matthias' profielpagina

  Samuel's profielpagina

  Anne's profielpagina

  Luc's profielpagina
     
Welkom!
   
Welkom op de officiële website van de familie Vileyn!

Op deze informatieve website over de familie Vileyn, leert u ons stap voor stap kennen. De hobby's van: Nathan, Matthias, Samuel, Anne en Luc, de afbeeldingen enzovoort, daarvoor is er maar 1 adres: familievileyn.be!!

Einde 2005 hebben wij beslist om ons bestaan in Blankenberge bekend te maken aan het wereld wijde web. Eerst hadden wij een gewone website met gewone, platte HTML, maar dat stelde eigenlijk weinig voor. Op Kerstmis 2005 hebben we dan uiteindelijk de beslissing genomen om nieuwe webruimte te kopen die php, mySQL, html, enz. ondersteunde. Vanaf toen zijn we dus feitelijk begonnen met echt aan onze website te werken en er iets moois van te maken. Na die lange periode hebben we al verschillende gedaanteveranderingen ondergaan.

Aangezien wij ook PHP en mySQL ondersteuning hebben, konden wij ook met behulp van Tijl Desmet en Laurens Ramandt een eigen gastenboek ontwerpen. Hierbij vragen wij ook willen jullie A.U.B. een berichtje in ons gastenboek plaatsen? Dank bij voorbaat!!! Want jullie mening over deze website is belangrijk!!

Wij wensen u nu nog verder nog veel surfplezier op deze website!!

de familie Vileyn

Nathan, Matthias, Samuel, Anne en Luc
   
 
 Sitemap  |  Contact  |  Nieuwsbrief
 © 2005-2009 Nathan Vileyn Productions. All rights reserved.